Ce este Values Linker?

Descoperă povestea aplicaţiei Values Linker într-un prim articol general care te va ajuta să înţelegi cum şi de unde a apărut această idee şi, mai important, cum te poate ajuta pe tine de acum încolo atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

  • Ce este Values Linker?

Values Linker (VL) este un vis; un vis care s-a născut acum 8 ani în momentul în care Monica Mureşan şi-a început cariera de coach profesionist; un vis care acum a devenit realitate datorită acelor oameni care cred în el.

VL este un portal către conexiune, o conectare adevărată, autentică, prin ceea ce suntem noi oamenii, în cinci cuvinte.

Fiecare dintre noi simţim ce este important pentru noi. Acele valori care ne definesc, prin care trăim, în care ne onorăm.

VL este intrumentul care ne ajută să le identificăm, definim şi clarificăm într-un mod extrem de simplu. Mai mult, Values Linker creează potrivire în business şi viaţa personală cu cei de lângă noi.

  • Cum a apărut ideea Values Linker?

Aplicaţia Values Linker a apărut în urma unui gol în ceea ce priveşte modul în care oamenii şi companiile interacţionează.

  • Cu ce este diferit Values Linker faţă de reţele similare?

Values Linker diferenţiază oamenii prin ceea ce sunt, nu prin ceea ce fac.

Diferenţa vine din faptul că persoanele sunt “potrivite” pe baza setului de valori, nu pe faptul că sunt “specializate” într-un anumit domeniu.

Cumva celelalte reţele expun mai mult sau mai puţin un CV, iar cei interesaţi caută ceea ce au nevoie. Valorile vin în completarea acestei căutări şi permit o interconectare la nivel de personalitate.

  • Ce sunt valorile?

Esenţa noastră, lucrurile în care credem, calităţile esenţiale ale unei fiinţe, ceea ce este important pentru noi ca oameni, ceea ce apreciem şi totodată ce stimăm şi onorăm la noi.

  • Cui se adresează această aplicaţie?

Tuturor persoanelor care doresc să creeze parteneriate sănătoase, reale, autentice şi pe termen lung indiferent dacă acest lucru înseamnă contracte de colaborare, angajare, consultanţă, furnizare servicii şi conlucrare sau doar relaţii.

  • De ce angajatorii/companiile şi-ar dori să angajeze oameni pe baza valorilor?

În ultimii ani companiile se uită din ce în ce mai des la ce sunt oamenii şi multe dintre acestea au realizat că nu banii sau condiţiile de muncă sunt cheia în păstrarea angajaţilor, ci valorile pentru care angajaţii sunt acolo.

Exemplu concret: dacă „respectul” sau „încrederea” este o valoare a angajatului, acesta nu va funcţiona într-un mediu toxic indiferent de condiţiile negociate.

  • Care sunt paşii pentru crearea unui profil în aplicaţia Values Linker?
  1. Conturare profil
  2. Alegerea domeniilor şi intereselor
  3. Definire set valori
  4. Potrivire în funcţie de valori
  • Care este viziunea de viitor pentru Values Linker?

„Conexiune Autentică Mondială” – visăm să ducem în toate continentele lumii această aplicaţie.

  • Ce mesaj ai pentru persoanele care şi-ar dori să încerce aplicaţia?

Descoperă prin Values Linker ce este important pentru tine și construiește cu oamenii din jurul tău ce este important pentru voi.

1 thoughts on “Ce este Values Linker?

  1. Pingback: Ce sunt valorile? – Values Linker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.